Privé zeil charter Estepona

We runnen een privé zeil charter vanuit de haven van Estepona, als de wind het toelaat, ervaar je het gevoel van echt zeilen. Wij bieden u de beste prijs kwaliteit privé zeiljacht dagcharter tussen Marbella en Sotogrande in Estepona en meerdere dagtochten naar Ceuta / Marokko ( M´Diq ). Onze koers zal afhangen van de wind, stroming, golven en natuurlijk de bestemming, maar we zullen altijd zeilen als het mogelijk is en iets zien van de fauna die ons omringt en cultuur op onze bestemming. Uiteraard kunnen wij proberen aan uw wensen te voldoen, zoals de kust volgen richting Marbella of op zoek gaan naar dolfijnen richting Gibraltar.
Beleef een dag of een paar dagen vol plezier met deze privé zeil charter, het schip is van alle gemakken voorzien!
Aan boord van “de eenzame ster” heb je alles wat je nodig hebt om je avontuur spannend en tegelijkertijd ontspannend en plezierig te maken. De boot heeft een platform met ladder voor gemakkelijk klimmen na een bad in zee of zwemmen, evenals een zoetwaterdouche, comfortabele stoelen, koelkast, barbecue en een grote en comfortabele hut. We hebben duikbrillen, slangen, vinnen en natuurlijk reddingsvesten. Als de dag het toelaat, hebben we een donut die getrokken wordt door de boot, zowel volwassenen als kinderen. Bij al onze trips zijn koude dranken zoals frisdrank, water, wijn en bier inbegrepen. We kunnen het anker laten vallen en na een tapasbad, wat kaas, ham, tonijnsalade, Spaanse omelet, brood en andere snacks …
Bekijk ons ​​aanbod hierboven, maak een reservering of word lid van onze ‘jacht club Estepona’ voor zeilen met korting hier!

EnglishSpain