Oversteek naar Ceuta

Een 2 daagse zeil charter naar Ceuta, 4 personen, 1.100, - Euro (275, - Euro pp) activiteiten niet inbegrepen

De straat van Gibraltar, een unieke oversteek zeilen en een bestemming waar je anders nooit heen zou gaan. Schitterend en opwindend, deze tocht brengt je van Estepona, Spanje over de beruchte Straat van Gibraltar naar Ceuta, een beroemd stuk zee tussen twee continenten met hun kenmerkende bergketens aan beide kanten.
Van Estepona is het ongeveer 30 zeemijlen zeilen over de Straat van Gibraltar naar Ceuta, dit zal onder normale omstandigheden tussen 5 en 7 uur duren. Er is voldoende tijd om te lunchen en te drinken en we zien zeker dolfijnen op ons pad komen.

Tocht Zeiljacht in Estepona

Je hoeft geen hotel te boeken tijdens deze reis, je blijft aan boord in Puerto De Ceuta en natuurlijk, wanneer je in een plaats als deze bent wil je iets zien of doen, zoals duiken in een van de beste plekken in Spanje. Heel dicht bij de haven waar we zullen verblijven, vindt u de Koninklijke Muren van Ceuta, de prachtige Arabische Baden (Baños Arabes). De gebouwen rond de haven zijn in een koloniale stijl en Ceuta in het algemeen is zeer goed onderhouden, vrij klein en bijna alles is op loopafstand, perfect voor een kort verblijf. Terwijl je wegloopt van de jachthaven, vind je een moderne winkelstraat met de nieuwste winkels (belastingvrij!), Bars en restaurants, het voelt als een druk stadscentrum. Als je geïnteresseerd bent om een ​​duik te nemen in de zee is het slechts een korte 10 minuten lopen naar het strand van de jachthaven naar de zuidelijke kustlijn van Ceuta met uitzicht op de kust van Marokko. Als het strand u niet bevalt, zijn er ook enkele grote zwembaden naast de jachthaven.

Duiken in de Straat van Gibraltar

Als je duikt, is Ceuta aan de zuidkant van de Straat van Gibraltar de beste plaats in een groot gebied. Er zijn 7 duikcentra met een bevolking van 70.000, dus er moet iets unieks te zien zijn onder water. Deze aanbieding is gebaseerd op een trip van twee dagen met 4 personen, inclusief ontbijt / lunch, overnachting aan boord (bedlinnen), havengelden, diesel. 1100, – Euro exclusief activiteiten en diner. Als u aanvullende of andere vereisten heeft dan wat wij hier aanbieden, weten we zeker dat we iets kunnen regelen.
  • Voor alle trips geldt dat er altijd een tweede boot geregeld kan worden voor grotere groepen.
EnglishSpain