Marokko - een 3 daagse culturele zeil trip

Marokko - een 3 daagse culturele zeil trip

Een 3 daagse zeiltocht Marokko, max 4 personen, 1600, – Euro alles inbegrepen (400, – Euro pp)

Ga mee op een unieke 3 daagse reis naar Marokko, gedurende de dag een onvergetelijke zeiltocht tussen twee continenten in de welbekende Straat van Gibraltar, je bezoekt bijzondere Marokkaanse steden (Tetouan en Chefchaouen) in de namiddag / avond en brengt de nachten door aan boord. Deze trip kun je ook zien als een introductie in het zeilen met een jacht / het leven aan boord en een fascinerend land als Marokko.

3 daagse zeiltocht Marokko

Een trip als deze ziet er ongeveer zo uit:

´s Ochtends bij het inschepen een kleine veiligheids- instructie. Dan vertrekken we in pal zuidelijke richting naar Smir Marokko. Die tocht zal afhankelijke van de elementen ergens tussen de 7 en 8 in beslag nemen. Onderweg wordt er geluncht en eventueel een duik genomen. Na aankomst in Smir kunt u zich opfrissen in de douches van de haven. Een taxirit van 5 minuten brengt u bij M´diq dat u kunt verkennen en waar u eventueel kunt dineren. Terug aan boord zijn er wijn en gekoelde biertjes.

Na het ontbijt kunt u zich klaarmaken voor een trip met de taxi naar Tetouan en Chefchouen. Daar kun je rustig de tijd voor nemen want aan het eind van de middag gaan we ‘wanneer u dat wilt’ naar Ceuta, een Spaanse enclave aan de Straat van Gibraltar. Dit duurt ongeveer 2 uur. Hier vind je een duidelijke mix van de Spaanse en Marokkaanse cultuur en zeker de moeite waarde van ´t bekijken. ‘s Avonds kun je eten in heerlijk restaurant met het mooiste uitzicht over de Straat van Gibraltar. Wanneer u dat relaxter vindt kunnen we de nacht ook opnieuw in Smir doorbrengen.

  • Meerdaagse tochten zijn inclusief brandstof, havengelden, drankjes, ontbijt, lunch en een opgemaakt bed.

 

EnglishSpain