Marokko - een 3 daagse culturele zeil trip

Marokko - een 3 daagse culturele zeil trip

Een 3 daagse zeiltocht Marokko, max 4 personen, 1600, – Euro alles inbegrepen (400, – Euro pp)

Ga mee op een unieke 3 daagse reis naar Marokko, gedurende de dag een onvergetelijke zeiltocht tussen twee continenten in de welbekende Straat van Gibraltar,Ā je bezoektĀ bijzondereĀ Marokkaanse steden (Tetouan en Chefchaouen) in de namiddag / avond en brengt de nachten door aan boord. Deze tripĀ kun je ook zien alsĀ een introductie in hetĀ zeilen met een jachtĀ / het leven aan boord en een fascinerend land als Marokko.

3 daagse zeiltocht Marokko

Een trip als deze ziet er ongeveer zo uit:

Ā“s Ochtends bij het inschepen een kleine veiligheids- instructie. Dan vertrekken we in pal zuidelijke richting naar Smir Marokko. Die tocht zal afhankelijke van de elementen ergens tussen deĀ 7 enĀ 8 in beslag nemen. Onderweg wordt er geluncht en eventueel een duik genomen.Ā Na aankomst in Smir kunt uĀ zich opfrissenĀ in de douchesĀ van de haven.Ā Een taxirit vanĀ 5 minutenĀ brengt u bijĀ MĀ“diqĀ dat u kunt verkennen en waar u eventueel kunt dineren. Terug aan boordĀ zijn erĀ wijn en gekoeldeĀ biertjes.

Na het ontbijt kunt u zich klaarmaken voor een trip met de taxiĀ naar Tetouan en Chefchouen. Daar kun jeĀ rustig de tijd voor nemen want aan het eind van de middag gaan we ‘wanneer u dat wilt’ naar Ceuta, een Spaanse enclave aan de Straat van Gibraltar.Ā Dit duurt ongeveer 2 uur. Hier vind je een duidelijke mix van de Spaanse en Marokkaanse cultuur en zeker de moeite waarde van Ā“t bekijken. ‘s Avonds kun je eten in heerlijk restaurant met het mooiste uitzicht over de Straat van Gibraltar. Wanneer u dat relaxter vindt kunnen we de nacht ook opnieuw in Smir doorbrengen.

  • Meerdaagse tochten zijn inclusief brandstof, havengelden, drankjes, ontbijt, lunch en een opgemaakt bed.

Ā 

EnglishSpain