Prive dag charter zeilen Estepona

Tweemaal daags trips van 4 uur (11:00-15:00 en 15:30-19:30). Minimaal 4 tot 11 personen. Familie vriendelijk geprijsd op 75,- Euro pp. Een hele dag 110,- pp. Om 19:45 doen we nog een zonsondergang of champagne trip speciaal voor 2 a 75,- Euro pp. Prive uiteraard, begeleid met een hapje en een drankje of eventueel een catering.

Geniet van een geweldige prive dag varen op een zeilboot vanuit Estepona haven met een ontspannen en ervaren zeiler en mogelijk dolfijnen. Voor velen is ´t meer dan waard om uit Marbella of Sotogrande te komen voor deze boot. Beleef een fantastische dag met extra´s -als een BBQ, vistuig en zelfs catering. Met deze zeilboot is er de tijd – en de ruimte – voor de echte zeilervaring.

Zeilboot huren estepona

De exacte route is uiteraard afhankelijk van de wind, getijden en het weer, maar natuurlijk kan ik proberen om uw wensen te vervullen, zoals het volgen van de kust bijvoorbeeld richting Marbella of op zoek naar dolfijnen in de richting van Gibraltar. Aan boord van ‘de eenzaam ster’ vindt u alle dingen die nodig zijn om uw zeil charter avontuur ontspannen en aangenaam te maken, waaronder een groot zwemplatform en ladder, zoet water douche, comfortabele zitting, ijskast en een comfortabele cabine met kombuis. Maskers, snorkels, vinnen en reddingsvesten zijn aanwezig. Koude frisdranken, water, wijn en bier kunt u zonder verdere kosten nemen. We kunnen voor anker gaan en zorgen voor een lichte lunch – wat kaas, ham, tonijn salade en brood.

Zeilen Estepona Haven

We hebben een paar extra opties voor uw charter:

  • We kunnen de bij- boot meenemen en naar mijn favoriete strand restaurant gaan – La Floria, ontvangt u een uitstekende lunch en diner hier.
  • We zouden kunnen barbecuen op de zee, breng zelf het vlees mee – wij zorgen voor de rest. Perfect voor dagen met weinig wind.
  • Wat dacht u van een vrijgezellen feestje op zee, indien nodig, we kunnen zorgen voor een tweede boot om mee te doen.
  • Voor alle trips geldt dat er altijd een tweede boot geregeld kan worden voor grotere groepen.

Als wind een absolute een must voor u is, laat het ons weten en wij zullen de beste dag voor u te vinden!

EnglishSpain