Drie daagse natuur zeilcharter in de straat van Gibraltar

Een 3 daagse natuur / zee zoogdieren trip, max 4 personen, 1600, - Euro alles inbegrepen (400, - Euro pp)

Drie daagse zeil natuur charter in de straat van Gibraltar, van Estepona naar Ceuta en dag drie Gibraltar. U kunt grienden, orcas, schildpadden en dolfijnen zien.

Natuur zeilcharter straat van Gibraltar

Na het inschepen in de ochtend varen we naar Ceuta (een Spaanse enclave in Noord-Oost Marokko, tegenover Gibraltar). We steken daarbij de Straat van Gibraltar over¬†en dat duurt¬†ongeveer 5-7 uur. In Ceuta¬†is er¬†ruim de tijd om wat¬†zaken¬†te bezichtigen, zoals ¬īde koninklijke verdedigings- werken en bevaarbare grachten van Ceuta’, tax free winkelen en uit eten gaan in een van de mooie restaurants met een prachtig uitzicht over de hele Straat. Na een goede nachtrust in uw priv√©-cabine en ontbijt aan boord of in een nabijgelegen restaurant, zullen we -mits de¬†wind het toelaat – in westelijke richting dieper de Straat ingaan, waar we de dolfijnen te vinden en hebben een goede kans op het spotten van grienden, potvissen en orca’s. De nacht brengen¬†door in Gibraltar, waar u ‘s avonds en ‘s morgens tijd heeft om naar de indrukwekkende verdediging tunnels van Gibraltar, de ‘St Michaels Cave’ te verkennen of de beroemde apen¬†op de bovenste rots te zien. Natuurlijk kunt u ook hier taxfree¬†inkopen doen.¬†In de middag varen we weer¬†richting Estepona, waar we zullen aankomen rond 18:00 uur.

Zeilcharter Estepona naar Marokko

Een 4-daagse¬†natuur / Marokko tour gecombineerd, max 4 personen, ‚ā¨2.000, – Euro alles inbegrepen (‚ā¨500, – p.p.) Zie Marokko zeil tour voor een beschrijving.

Let op: als de wind het toelaat betekent dat als er sprake is of zal zijn¬†van veel wind in de Straat, dan kunnen we niet¬†op zoek naar grienden en orca¬īs¬†en moeten we¬†beslissen over een alternatief.¬†Meerdaagse tochten zijn inclusief brandstof, havengelden, drankjes, ontbijt en lunch.

 

EnglishSpain