Onze zeil club Estepona voor 'frequente watersporters' is vooral bedoeld voor mensen die wonen of regelmatig in de omgeving van Marbella, Estepona of Sotogrande (provincie Malaga) verblijven en af en toe met vrienden zouden willen zeilen, dit zonder het gedoe en de kosten van het bezitten van een jacht. Er zit geen jaarlijkse vergoeding aan vast en nauwelijks enige verplichting, het is een opbouw van korting op ´t varen met een jacht.

Deelnemen aan de Estepona zeil club is zeer eenvoudig: het tarief voor een 4 uur durende dag tocht is hetzelfde als voor een gewone dag trip; – 65, – euro per persoon met een minimum 4 voor mensen met inbegrip van drankjes en een lunch. ( Voor een uitgebreide beschrijving, zie – Dagtochten ) Elke keer dat u binnen een kalender jaar boekt ontvangt u een korting van 5% met een maximum van 25%. Als eenmaal een korting van 25% is opgebouwd blijft deze bestaan zolang er binnen een jaar vier keer wordt gevaren.

Met onze meerdaagse reizen naar Marokko / Ceuta en natuur charters is het voordeel zelfs sneller op te bouwen. Met slechts een reis bouw je al een korting op van 25% op de volgende trip uit ons aanbod.

Het voordeel dat je opbouwt is persoonlijk ( dus niet overdraagbaar ) maar de groep die je meeneemt  (of uitnodigt ) kan variÍren in grootte ( wel minimaal 4 ) en in samenstelling.

Als u geĂŻnteresseerd bent in onze ‘frequente zeilers’ yacht club of gewoon in een van onze trips, neem dan contact met ons op, op +34 676 270 994 of via onze kontakt pagina.

EnglishSpain